Vertalingen en content beheer voor de industrie

Sterk in de maakindustrie: 8 argumenten pro Lexitech

Doe zoals vele andere organisaties en maak van Lexitech uw vaste vertaalpartner voor industriële sectoren: medisch, IT, engineering, e-commerce … Niets schrikt ons af.

Hebt u grote hoeveelheden technische content van uiteenlopende aard (productbladen, instructies …)? We beheren en vertalen alles, rekening houdend met de normen en voorschriften. Tegelijkertijd moeten de vertalers ook overweg kunnen met marketingcontent. De uitdagingen zijn enorm, onze oplossingen navenant.

1 Just-in-time

Strikte naleving van interne en externe normen is de beste garantie voor kwalitatief hoogstaand werk en tijdige levering.

2. Consulting voor content- en documentbeheer

We helpen u graag om uw communicatiedoelstellingen te formuleren en ontwerpen samen met u een model voor content beheer.

3. Advies

Samen met u ontwikkelen we u terminologiedatabanken, stijlgidsen en gecontroleerde taal, en dat alles ondersteunen we met de juiste technologieën.

4. Service

Elke dag komen er nieuwe hulpmiddelen op de markt die elk een deel van de workflow optimaliseren. We gebruiken er heel wat, en integreren ze ook in ons dienstenaanbod. U geniet hun vele voordelen, en onze expertise zorgt ervoor dat deze tools voor u werken en niet andersom.

5. Advies voor content beheer

Met ons advies voor content management bestrijken we een hele waaier:

  • organisatie;
  • hergebruik van content;
  • optimalisering van de linguïstische middelen;
  • werkstromen …

Bij Lexitech zoeken we samen met u oplossingen voor efficiënt content beheer op afdelings- of bedrijfsniveau. Nieuwsgierig hoeveel tijd en geld u bespaart met goed doordacht content beheer? Ontdek ons unieke Component content management systeem (CCMS);

6. Kostenvriendelijk

Een belangrijk middel om kosten te besparen is hergebruik en consistentie in content en vertaling. Daar zetten we hard op in. Reken op onze technologieën en jarenlange expertise.

7. Innovatie

We netwerken actief in de sector. Zo blijven we op de hoogte van evoluties in methodologieën en technologieën. Daardoor anticiperen we tijdig op risico’s en opportuniteiten.

8. Stabiliteit

We bestaan al bijna vijftig jaar. Jaar na jaar bewijzen we dat onze aanpak voor onze klanten op lange termijn meerwaarde biedt.

Vertalingen en content beheer voor de industrie bieden we aan in veel vormen en gedaanten. Vraag hieronder een voorstel of offerte op maat van uw onderneming.