Lexitech klaar voor de zomer, u ook?

Volgens de kalender is de zomer begonnen, al laat de zon in onze contreien nog even op zich wachten …

De mensen snakken al een tijdje naar verlof en ontspanning, ook wij. En terecht.

Maar dankzij onze beurtrollen kan ons kantoor openblijven en zien wij uw vertaalaanvragen graag tegemoet op translation.request@lexitech.eu.

Net zoals iedereen kijken ook wij uit naar een normale nieuwe start in september, wanneer de kinderen weer naar school gaan en de collega’s terug op kantoor zijn (hoewel we bij Lexitech net zoals voorheen ook deels zullen blijven telewerken). Wij kijken ernaar uit om opnieuw klanten en prospects te bezoeken, en om onze ontwikkelingen verder te zetten op het gebied van contentmanagement, online tolken, terminologie, automatische vertaling, post-editing en meer.

De gezondheidscrisis en al haar gevolgen hebben van iedereen aanzienlijke inspanningen gevergd. We hebben ups en downs gekend, maar we zijn niet bij de pakken blijven neerzitten in afwachting van betere tijden. We hebben onze werkmethodes en technologieën verder verfijnd en we hebben talrijke initiatieven genomen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Enkele van onze ambities hebben wel wat vertraging opgelopen, maar nu is het hoog tijd om de draad weer op te pakken!

Wij zijn alvast bijzonder optimistisch over de toekomst. We hopen dat iedereen de komende weken de batterijen kan opladen en dat het nieuwe schooljaar van start kan gaan zonder mondmaskers en social distancing.

De agenda’s beginnen al vol te lopen … Wacht dus niet te lang om uw beschikbaarheden door te geven, zodat we onze samenwerking kunnen evalueren en u ons kunt informeren over uw nieuwe projecten!

Ik kijk er naar uit om u na de zomervakantie weer te zien!

Comments are closed for this post.